Saavutettavuusseloste

Organisaation Metropolia Ammattikorkeakoulu saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Helsinki XR Center ja on laadittu / päivitetty 08.06.2022.

Helsinki XR Center -sivustoa koskee EU:n saavutettavuusdirektiivi sekä laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle. Sivuston saavutettavuusstandardi on WCAG 2.1, AA-taso. Verkkosivujen kehittämisessä on huomioitu saavutettavuusvaatimukset ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Saavutettavuusselosteen tiedot perustuvat Metropolia Ammattikorkeakoulun asiantuntijan tekemään saavutettavuusarviointiin.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

 

Toimintavarma: Twitter-upotteen saavutettavuutta ei ole tarkastettu ja se saattaa sisältää avustavan teknologian käyttöä haittaavia merkkausvirheitä

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Twitter-upotteen saavutettavuutta ei ole tarkastettu ja se saattaa sisältää avustavan teknologian käyttöä haittaavia merkkausvirheitä.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 4.1.2 Nimi, rooli, arvo

 

Toimintavarma: Joillain sivuilla on interaktiivisia kuvagalleriatoteutuksia, joita ei voida käyttää ruudunlukuohjelmalla

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Joillain sivuilla on interaktiivisia kuvagalleriatoteutuksia, joiden nimeä tai roolia ei voida selvittää ohjelmallisesti eikä niiden käyttöliittymäkomponentit anna riittävästi tietoa itsestään.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 4.1.2 Nimi, rooli, arvo

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ota yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Verkkosivu: saavutettavuusvaatimukset.fi
Sähköposti: [email protected]
Puhelinnumero vaihde: 0295 016 000