Koulutusjohdon foorumi 2023 — Oppiminen metaversumissa: Miten virtuaaliympäristöt muuttavat koulutusta?

15 February 2023
HXRC Team

Vuoden 2023 Koulutusjohdon foorumi uppoutuu digitaalisen pedagogiikan vauhdikkaimmin kehittyvään trendiin eli virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden oppimisratkaisuihin.

This event is only in Finnish.

Helsinki XR Center during Match XR 2021 event.

Tapahtuman perustiedot

 • TAPAHTUMAN NIMI: Koulutusjohdon foorumi 2023: Oppiminen metaversumissa – Miten virtuaaliympäristöt muuttavat koulutusta?
 • KENELLE: rehtoreille, opettajille, muille opetuskentän asiantuntijoille ja kehittäjille, koulutuspalveluita tuottaville yrittäjille
 • MILLOIN: 15 helmikuuta 2023 klo 9.oo-17.00
 • JÄRJESTÄJÄ: Suomen Yrittäjät ry yhdessä Helsinki XR Centerin kanssa
 • SIJAINTI: Hämeentie 135 D (Metropolia AMK)
 • HINTA: 295-365 € + alv. Katso tarkemmat hintatiedot täältä.

Tapahtuman kuvaus

Suomen Yrittäjät ry:n vuoden 2023 Koulutusjohdon foorumi uppoutuu digitaalisen pedagogiikan vauhdikkaimmin kehittyvään trendiin eli virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden oppimisratkaisuihin.

Foorumi on tilaisuus tutustua koulutuksenkin ympärille nopeasti kehkeytyvään metaversumiin alan pioneerien johdolla ja konkreettisten esimerkkien kautta. Lisäksi se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla omakohtaisesti uusinta virtuaaliteknologiaa ja sen sovelluksia Metropolia Ammattikorkeakoulun Arabian kampuksella sijaitsevassa Helsinki XR Centerissä, joka on aihealueen edistyksellisimpiä osaamis- ja demonstraatioympäristöjä Pohjoismaissa.

Katso tapahtuman tarkka aikataulu, sisältö ja puhujaesittelyt Koulutusjohdon foorumi -tapahtumasivulta.

Tapahtuma on suunnattu rehtoreille, opettajille sekä muille opetuskentän kaukonäköisille asiantuntijoille ja rohkeille kehittäjille, mukaan lukien koulutuspalveluita tuottaville yrittäjille.

Tilaisuuden toiminnallisen luonteen vuoksi osallistujamäärä on rajoitettu. Varaa paikkasi ja sukella mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 1.2.2023!

Viisi syytä, miksi Suomen Yrittäjät haluaa herättää keskustelua XR-teknologian käytöstä koulutuksessa:

 • XR-teknologian soveltaminen on vielä alkuvaiheessa, mutta suunta on selvä: lisätty ja virtuaalinen todellisuus yleistyvät vauhdilla kaikilla yhteiskunnan sektoreilla, myös koulutuksessa ja työelämässä. Oppilaitosten ja koulutuspolitiikasta päättävien on syytä ryhtyä valmistautumaan tähän kehitykseen jo nyt.
 • XR-ratkaisut mahdollistavat oppimisympäristöjä ja -tilanteita, joiden tuottaminen olisi muutoin hankalaa, kallista tai jopa mahdotonta. Tämä monipuolistaa ja personoi oppimista ja parantaa koulutuksen saavutettavuutta paitsi oppilaitoksissa myös yrityksissä.
 • XR-ratkaisujen toteuttaminen edellyttää oppilaitoksilta investointeja tiloihin ja laitteisiin sekä henkilöstön pedagogiseen ja tekniseen osaamiseen. Koulutuksen järjestäjien on tärkeätä ottaa tämä huomioon strategisessa kehitystyössään.
 • XR-työkalujen kehittäminen ja tuottaminen tapahtuu yrityksissä, mutta koulutusalan ammattilaisilla on merkittävä rooli niiden sovittamisessa järkeväksi osaksi opetustyön arkea. Tämä edellyttää likeistä yhteistyötä oppilaitosten, opettajankouluttajien ja alan yritysten välillä.
 • Suomalaiset XR-yritykset ovat alansa huippua. Koulutustoimijoiden kannattaa hyödyntää tätä osaamista ja lähteä rohkeasti mukaan erilaisiin yhteishankkeisiin kokeilemaan ja oppimaan.

Tapaa koulutusalan XR asiantuntijoita!

Vuoden 2023 Koulutusjohdon foorumi -tapahtumassa pääset tapaamaan suomalaisia XR alan asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin oppimisratkaisuihin. Paikan päällä näytteilleasettajina ovat mm.:

Tapahtuman pääjärjestäjä on Suomen Yrittäjät ry

Suomen Yrittäjät ry logo

Read more about Helsinki XR Center’s events in the Events section.

Follow us on social media for more posts: Facebook | LinkedIn | Twitter | Instagram

Share this news